ikbal gürpınar yemek tarifleri
-
Tv Programları
İkbal Gürpınarın Mutfağı – Patatesli Pilav Tarifi
MALZEMELER 2 su bardağı pirinç 3 orta boy patates 150 gr tereyağı tuz HAZIRLANIŞI Pirinçleri 24 saat öncesinden yıkayıp suya bırakın, ertesi gün süzüp, tuzlu kaynar suya atın ve 7 dakika kaynatın. Hemen süzün, soğuk sudan geçirin. Daha önceden soyulmuş ve 0,5 cm. halkalar halinde dilimlenmiş patatesler yağlanmış yuvarlak bir tencerenin altına ve kenarlarına dizin. Delikli düz bir kepçe ile…
Devamını Oku » -
Tv Programları
İkbal Gürpınarın Mutfağı Kievski Tarifi
Malzemeler 1/ 2 bardak tereyağı Kızartmak için yeteri kadar sıvıyağ 8 adet tavuk gögsü ( derisi ve kemikleri çıkarılıp hafifçe yassıltılmış) 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz 1 adet dövülmüş karanfil 1 yemek kaşığı kıyılmış sarmısak Biraz tuz ve karabiber 1/ 2 bardak un 2 yumurta ( çırpılmış) Galeta unu Tarif Bilgileri Kategori: Rus Yemekleri Puanı: 4 Tarifi Yazdır Yapılışı 1.…
Devamını Oku » -
Tv Programları
İkbal Gürpınarın Mutfağı – İkbal Gürpınar Kimdir
İkbal Gürpınar Karagözlü: 1969 yılında Kırıkkale’de doğdu.Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu. 1992′de Türkiye Polis Radyosu’da profesyonel sunuculuğa başladı.1994 yılında TRT’de “25. Saat” adlı müzik ve eğlence programıyla televizyona adım attı.Bir yıl sonra çeşitli kozmetik firmalarında organizasyon yöneticiliğine başlayıp, 11,000 kişiye “Pazarlama ve Motivasyon Teknikleri” dersleri verdi. 1998′de yine televizyon dedi ve o tarihten bu yana,pek…
Devamını Oku »