gelin
-
Giyim
Gelin Saçı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
Yaz aylarının gelmesiyle düğün davetiyeleride ardı ardına gelmeye başladı. Her gelinin gelinliği farklı olduğu gibi saçıda farklı oluyor. Bu anlamda kuaförleri kutlamak lazım. Daha önceki yazımızda ” 2009 – 2010 Yılı Gelinlik Modelleri ” bu yılın modası olan gelinlikleri tanıtmıştık. Şimdi sıra gelin başında. Gelinin saçı nasıl olmalı? Gelin başı yaptırırken nelere dikkat edilmeli ? Bu sorularımızın yanıtlarıyla yazımıza başlayalım. Saçlarınız…
Devamını Oku » -
Giyim
2009 – 2010 Yılı Gelinlik Modelleri
Yaz sezonunun gelmesiyle düğünlerde bir patlama yaşandı diyebiliriz ve Neredeyse her gelinin farklı bir gelinlik giydiğinide farketmişizdir. Her kadının hayalinde gelinlik giymek vardır. Zaten hayatında bir kere giyecek. Bu yüzden gelinlik seçimi çok önemli bir duruma geliyor. Bu yaz döneminde evlenmeyi düşünüyorsanız ve hala gelinliğinizi seçemediyseniz bu yazımız tam size göre. 2009 – 2010 yılları için tasarlanan gelinlik modellerine aşağıdan…
Devamını Oku » -
Yemekler
Gelin Fasulyesi (6 Kişilik)
MALZEMELER 1 Yemek Tabağı Dolusu Kurutulmuş Taze Fasulye 2 Çorba Kaşığı Margarin 2 Adet Soğan 200 gr Kuşbaşı Kuzu Eti 2 Adet Patates 1/2 Çay Bardağı Pirinç 1 Çorba Kaşığı Salça TuzHAZIRLANIŞI Kurutulmuş taze fasulyeleri akşamdan suda bekletin. Tencereye 2 çorba kaşığı margarini alın. Kızdıktan sonra yemeklik doğradığınız soğanı ilave edin. Pembeleşmeye başladığında kuşbaşı iriliğinde doğranmış kuzu etini ilave edin.…
Devamını Oku »