yemekteyiz nalan solmaz
-
Tv Programları
Yemekteyiz Finali 18 Ağustos
Yemekteyiz yarışması bir haftanın daha sonuna geldi. Okan Karacan ‘ın da katılımıyla çok eğlenceli geçen yemekteyiz yarışmasının finali 18 ağustos ta yapıldı. Yarışmacıların verdiği oylar ve halktan gelen sms le sonucu Yılmaz Bey yarışmayı birinci tamamladı. Okan Karacan ‘da halktan aldığı oylar ile yarımayı 2. tamamlayarak önemli olan kazanmak değil yarışmak sözünü tekrar herkese hatırlattı. Yarışma sonucunda verilen puanlara aşağıdan…
Devamını Oku » -
Tv Programları
Kivili Tiramisu – Yemekteyiz – Nalan Solmaz
Nalan hanımın yemekleri epey beğenilmiş gibi görünüyor ki okurlarımız bizden sürekli nalan hanımın tariflerini istiyorlar. Bizde bu çerçevede yemek tariflerini yayımlamaya devam ediyoruz. Nalan hanım tatlı olarak pek sık rastlanılmayan kivili tiramisu yapmıştı. Yaz aylarında yenilebilecek hafif bir tatlı olması nedeniyle bizlerde evimizde yapabiliriz. Kivili Tiramisu Malzemeler: ( 12 kişilik ) 1 dilim yuvarlak kakaolu hazır pasta keki 1 yumurta…
Devamını Oku » -
Tv Programları
Yemekteyiz – Nalan Solmaz ( 14 Ağustos )
Nalan Solmaz : 45 yaşında. Lise terk. Güzellik Uzmanı. Evli ve 24 yaşında bir kız çocuk annesi. Şiir yazıyor,resim yapıyor ve ud kursuna gidiyor. Nalan hanımın yemekleride son derece özenle seçilmiş ve birbirinden lezzetli görünüyor. Pnar hanımın ardından yarışmacılar nalan hanımda toplandılar. Nalan hanım son derece özenle yemekleri hazırladı. Menüsü: Başlangıç: Andoloz Çorbası Ana Yemek: Yeşil Fıstıklı Külbastı Kekikli Domates…
Devamını Oku » -
Tv Programları
Yemekteyiz 45. Hafta Yarışmacıları
“Yemekteyiz”de bu hafta ekranların en sempatik isimlerinden biri olan “Okan Karacan” kıyasıya rekabetin içine girecek. Show programı olması nedeniyle Okan Karacan yarışmaya ayrı bir hava katacaktır. İşte “ Yemekteyiz”in yarışmacıları: 1 Pınar Darcan : 28 yaşında. Bekar. Lise mezunu. Nargile salonu işletiyor. Gezmeyi, alışveriş yapmayı ve araba kullanmayı çok seviyor. 2 Nalan Solmaz : 45 yaşında. Lise terk. Güzellik Uzmanı.…
Devamını Oku »